Gündem

Ünlü Holding’den son dakika ‘Melih Bulu’ açıklaması yapıldı!

Melih Bulu‘nun Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınmasının ardından ortaya çıkan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia da, Melih Bulu‘nun Cengiz Holding’in Üst Yöneticisi (CEO) olduğu yönündeydi. Cengiz  Holding ise bugün yaptığı açıklamayla iddialara son noktayı koydu.

 

 

Cengiz Holding, söz konusu iddiaları yalanlarken yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dün bazı sosyal medya hesaplarından yayılan Prof. Dr. Melih Bulu’nun Cengiz Holding CEO’su olduğuna ilişkin post ve haberler doğru değildir. Prof. Dr. Melih Bulu’nun Cengiz Holding veya iştirakleriyle herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunarız.”

CENGİZ HOLDİNG KİME AİT?

1980 yılında inşaat amacıyla Mehmet Cengiz tarafından kurulmuş bir şirketler grubu olan Cengiz Holding, günümüzde inşaat sektörüne ek olarak enerji, maden, turizm, altyapı, havalimanı, ve sigorta sektörlerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

İstanbul Havalimanı’nın yanı sıra Kuzey Marmara Otoyolu, Yüksek Hızlı Tren, Karadeniz Sahil Yolu, gibi projelere imza atan Cengiz Holding, bünyesinde yaklaşık 30 bin kişiyi istihdam ediyor.