Ekonomi

Akbank sadece tek seferlik sunacağı hediye kampanyasını açıkladı! Bu yaş aralığındakiler yararlanabilir!

Akbank, geçtiğimiz günlerde müşterilerine yaşattığı mağduriyetten dolayı peş peşe kampanyalar yapmaya başladı. Bankanın resmi web sayfasından alınan son bilgiye göre 142 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında sadece tek seferlik olacak bir kampanya yaptığını duyurdu.

Kampanyaya sadece 18-26 yaş aralığındaki kişilerin katılabileceği aktarıldı. Sadece tek seferlik yapılacak olan bu kampanyada Akbank FAV’a dahil olup, belirtilen şartları yerine getiren kişiler yararlanabilecek.

Banka yaptığı açıklamasına göre belirtilen tarihler arasında yüzde 15 chip-paranın hediye edileceği duyuruldu. İşte kampanya detayları..

AKBANK KAMPANYA ÖZELLİKLERİ

12 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında OM | Paparazzi’de yapılacak harcamalarda %15 chip-para sunulmaktadır. Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS’u üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir

Kampanyaya bireysel Axess, Wings, Free, Neo ve Akbank Kart kartları dahildir. Ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Ek kartlar kampanya kapsamındadır.

Kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilecektir. Chip-para kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-paralar iade alınacaktır.

Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.