Genel

Müge Anlı Büyükşen cinayetinde tüm Türkiye’yi şoke eden ifade! “Onları öldürttüm!”

Tüm Türkiye uzun bir süredir ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın programındaki Büyükşen cinayetini yakından takip ediyordu. Dün yaşanan son gelişmeyle birlikte cinayetin üzerindeki sır perdesinin aralandığı duyurulmuştu. Konya’da meydana gelen olayda kiralık katillerin evleri karıştırması sonucunda öldükleri beklenen çiftin cinayeti ile ilgili kan donduran bir ifade ortaya çıktı.

Konu ile ilgili Abdullah Başdemir’in sevgilisi Esra Taş’a, “”Eski sevgilinin ailesini ben öldürttüm, intikamını aldım” dediği ortaya çıktı.

Müge Anlı’nın programına katılarak ailesinin katilini arayan Osman Büyükşen ise, “Gerçek katiller yakalandı. Katilin aileden çıkmaması mutlu etti” dedi. Cinayetin azmettiricisi olarak belirtilen Abdullah Başdemir’in ifadeleri ise tüm Türkiye’yi şoke etti.

Önceki gün düzenlenen operasyonda aralarında öldürülen çiftin kızları Büşra, oğulları Uğur ve genleri Betül Büyükşen’ın de arasında olduğu 25 kişi gözaltına alındı. Azmettirici olduğu ifade edilen Esra Taş, Abdullah Başdemir ve cinayeti işledikleri belirlenen Zekeriya Okşen ve Mustafa Okşen tutuklandı.

Gözaltına alınan 21 şüpheli isim serbest bırakıldı. Ancak Esra Taş’ın sevgilisi Hüseyin K ve ayrılığı sebebiyle bu ilişkiyi onaylamayan Hüseyin K’nın ailesine kin beslediği ortaya çıktı.

Taş’ın daha sonra tanıştığı Abdullah Başdemir’in aracılığı ile tuttuğu 2 kiralık katile adres verdiği, ancak katillerin evleri karıştırarak yanlışlıkla Büyükşen’lerin evlerine girerek cinayeti işledikleri belirtildi.

Büyükşen, yaptığı açıklamasında “Gözaltına alınan kişilerden itiraf geldiğinde buruk da olsa bir mutluluk yaşadık. Katilin aileden çıkmaması bir nebze de olsa mutlu etti. Kardeşlerim zan altındaydı. Bundan kurtuldular. Gerçek katiller yakalandı. 3 yıldır tek başıma bayramlarımı geçiriyordum. Bu bayramda kardeşlerimle birlikte olacağız. Annem ve babam adına kurbanımızı keseceğiz” dedi.

Taş ifadesinde, “Abdullah Başdemir ile bir ilişki içerisine girdim. Abdullah bana ‘Ben onları öldürttüm’ dedi” derken, Başdemir ise iddiaları yalanlayarak “Ben kimseyi öldürmedim. Beni kullandığını düşünüyorum. Cinayet Esra’nın başkaları ile planladığı bir olay” diye ifade verdi.