İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel Alımı

Kişisel Verileri Koruma Kurumu memur alımı yapacak! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Kişisel Verileri Koruma Kurumu, Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla bünyesine 10 memur alımı yapacağını duyurdu. Üç farklı alanda yapılacak olan alımlara başvurular 31 Ağustos’ta başlıyor.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanlığı, alımların Uzman Yardımcılığı pozisyonuna yapılacağını duyurdu.

İki memur; Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme alanından alınacak.

Dört memur; Hukuk alanından alınacak.

Diğer dört memurun alımı ise; Elektronik, Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinden mezun olan adaylar arasından yapılacak.

GENEL ŞARTLAR

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış ve yukarıda yer alan tabloda belirtilen puan türlerinden asgari 75 puan ve üzerinde puan almış olmak.

Kurumun kadro ve ihtiyaç durumuna göre; ilan edilen öğrenim şartının sağlanması.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen “Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) son beş yıl içerisinde en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

2021 yılı Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURULAR HENÜZ BAŞLAMADI

Kişisel Verileri Kurumu’nun yayımladığı ilanda, adayların başvuruların 31 Ağustos ile 27 Eylül tarihlerinde yapabilecekleri açıklandı.

Başvurular Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı Başvuru Formu ve kurumun talep ettiği diğer evraklarla birlikte şahsen veya posta yoluyla yapılacak.