İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Başvuranlar alınacak! Aylık 5 bin TL maaş verileceği açıklandı!

Son dönemlerde yaz aylarının gelmesi ile birlikte iş arayanların sayısı da artmaya başladı. Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan tarafından yapılan açıklamada aylık 5 bin TL maaşla çalışacak şoför alınacağını ancak ilan verilmesine rağmen arayan ve soranın olmadığını açıkladı.

Başvuranların işe alınacağı personel alımında 50 kişinin şoför olarak işe alınacağı açıklandı. Antalya Otobüsçüler Odası kent içi toplu ulaşımda istihdam edilmesi üzerine 50 ulaşım personeli alınacağını belirtti. 25 günlük mesai için 5 bin TL maaş verileceğini de açıklayan Arslan, ilana başvurunun olmadığını belirterek, “5 bin TL maaş verdik kimse oralı olmadı. Nedenini biz de anlamadık. Açıkçası şaşkınız” dedi.

SEFERLER GECE 12.00’YE KADAR DEVAM EDİYOR

Normalleşme ile birlikte seferlerin gece 12.00’ye kadar devam ettiğini belirten Yasin Arslan, “Bu sayede hem Antalyalılara hem de şehre tatile gelenlere daha iyi hizmet vermeyi ve istihdama katkı koymayı istiyorduk. Her şeye rağmen çabamız devam ediyor” dedi.

EK OLARAK 50 ŞOFÖR İHTİYACI VAR

Turizm dönemi ile birlikte başlayan yoğun dönemin atlatılması için daha fazla personel çalıştırmak zorunda olduklarını söyleyen Arslan, “Kapanma koşullarında otobüslerde birer şoför çalışırken şimdi 2 vardiyada 2 şoför çalışıyor. O nedenle mevcut kapasitemize ek olarak 50 şoför istihdam etmemiz gerekiyor. O yüzden sadece ilan değil, eşe dosta haber de verdik. Belki bu sayede çalışacak kişi bulabiliriz” diye konuştu.

ŞEHİR DIŞINDAN DA PERSONEL ARANIYOR

Arslan açıklamasının devamında pandemi döneminde şoför ihtiyacının nende arttığını bilmediklerini ancak aramaların şehir dışından da olacağını, “Pandemi koşulları mı yoksa turizm sezonuyla birlikte artan şoför ihtiyacımı bu sürecin yaşanmasına neden oldu bilmiyoruz. Tabii biz personel sayımızı artırmak zorundayız o yüzden şehir dışında da arayışlarımızı sürdüreceğiz” şeklinde ifade etti.