Ekonomi

Ziraat Bankası duyurdu! Son 9 gün! Faiz yok, beş bin TL’ye kadar!

Ziraat Bankası‘nın 1 Temmuz’da başlayan Faizsiz Sonradan Taksitlendirme kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Dev kamu bankası, müşterilerinin Temmuz boyunca olan alışverişlerini faizsiz taksitlendiriyor. İşte 9 gün sonra sona erecek olan kampanyanın detayları…

31 Temmuz’da bitecek olan kampanya kapsamında Ziraat Bankası Bankkart’ın kredi kartıyla yapılacak 250-5.000 TL arası peşin alışverişlerde faizsiz sonradan taksitlendirme imkanı tanıyor.

FAİZSİZ TAKSİTLENDİRME KAMPANYASI

Ziraat Bankası’nın sitesinde yapmış olduğu açıklamaya göre;

Yasal olarak taksitlendirmeye izin verilen sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerinden Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile yapılacak yurt içi işlemler sonradan taksitlendirmeye konu edilebilecek.

250-5.000 TL aralığındaki işlemler azami 4 aya kadar faizsiz olarak taksitlendirilebilecek.

Sonradan taksitlendirme işlemi Bankkart Mobil, Ziraat Mobil, İnternet Şubesi veya Müşteri İletişim Merkezi (0850 258 00 00) aracılığı ile olmak üzere birçok kanaldan gerçekleştirilebilecek.

Sonradan taksitlendirme talebi alınan bir işlemin ilgili hesap döneminde dönem içi işlemlere girmesi halinde taksitlendirme süreci tamamlanabilecek. Diğer bankaların üye iş yerlerinden gerçekleştirilen işlemlerin Ziraat’e aktarılmasında gecikme yaşanırsa dönem içi işlemlere girmemiş taksitlendirme taleplerinin gerçekleştirilmeme ihtimali bulunuyor.

Gün sonu işlemleri devam ederken sonradan taksitlendirme işlemleri yapılamıyor ve taksitlendirme işleminin ilgili dönemin hesap kesim tarihinden önce yapılması gerekiyor. Ayrıca ekstre haline gelmiş harcamalar için taksitlendirme işlemi yapılmıyor.

Gecikmiş kredi kartı borcu olması durumunda da sonradan taksitlendirme işlemi uygulanmıyor.

Son olarak da Banka tarafından taksitlendirilmiş bir işlem için tekrar taksitlendirme talebi alınmıyor.