Gündem

Türkiye günlerdir bunu konuşuyor! Büyükşen cinayetinde yeni gelişme! Osman Büyükşen yaptığı paylaşımla gözdağı verdi!

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert‘te geçtiğimiz haftalarda konuşulmaya başlanan MetinNecla Büyükşen cinayetinin arkasından sular durulmuyor. Twitter üzerinden paylaşımlarına devam eden, cinayete kurban giden çiftin oğulları Osman Büyükşen, bu kez de yaptığı paylaşımla gözdağı verdi. Büyükşen, “Uyarımı yapayım ki tarafınızı doğru seçin!” ifadesini kullandı.

 

Cinayeti azmettiren kişiler olan Abdullah Başdemir ve Esra Taş hakkında öfkeli paylaşımlarını sürdüren Osman Büyükşen bu kez de ikisinin fotoğrafını paylaştı ve zanlılara ‘dost’ olan kişilere gözdağı verdi.

NELER OLMUŞTU?

Metin ve Necla Büyükşen çifti, 3 Eylül 2018’de Konya’da yer alan İsmil Mahallesi’ndeki evlerinde kar maskeli kişiler tarafından öldürülmüştü. Pencereden atlayıp kaçan kızları Büşra Büyükşen ise yaralanmıştı. Olayın ardından oğulları Osman Büyükşen ATV’de Müge Anlı’nın programına başvurmuş ve Osman Büyükşen’in ifadelerinin ardından yürütülen soruşturma sonucu katiller belirlenmişti. Çifti öldürdüklerini itiraf eden şahıslar, evleri karıştırdıklarını söylemişlerdi.