Emlak

Vakıfbank 70 bin TL’den başlayan fiyatlarda 3+1 dairelerin satışa çıktığını duyurdu!

Ev almak isteyenler artık bankaların ihalelerini takip ediyor. Sektöre kıyasla çok daha uygun fiyatlarda satışa çıkan icralık evlere son olarak Vakıfbank yenisini ekledi. Vakıfbank resmi web sayfasından alınan verilere göre çeşitli illerde 70 bin TL’den başlayan 3+1 satılık dairelerin olduğu görüldü.

İhale usulü yapılacak olan ev satışları için ihalelerin bitmek üzere olduğu duyuruldu. Peki, Vakıfbank icralık evlere başvurular nasıl yapılacak. Vakıfbank yaptığı açıklamasında başvuruların, “Taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir” şeklinde yapılacağını açıkladı.

“AYRICA İNDİRİM YAPILMAYACAKTIR”

Konu ile ilgili Vakıfbank, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Gayrimenkullerle ilgili olarak Banka tarafından verilen tüm bilgiler, resimler, açıklamalar ve basında, internette yayınlanan her türlü ilanlar (satış listesi, tanıtım metni, gazete ilanı, internet, afiş vb.) taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir. Gayrimenkulün fiili durumuyla Banka tarafından verilen bilgilerin farklı olması halinde Banka’nın herhangi bir yükümlülüğü bulunmayacaktır. Kampanya kapsamında yapılan İndirimler hali hazırda satış fiyatlarına yansıtılmış olup, belirtilen satış tutarından ayrıca bir indirim yapılmayacaktır. VakıfBank gerektiğinde kampanya şartlarını değiştirmekte serbesttir”

İLANLAR İÇİN BURAYI TIKLAYIN