Genel

MSB işçi alımı kura sonuçları ekranı! 28 Temmuz MSB işçi alım sonuçları isim listesi..

MSB işçi alımına başvuranlar için beklenen gün geldi. PERTEM işçi alım sonuçları için isimler açıklanıyor. Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde görev almak isteyen kişiler için açılan 2 bin 533 işçi alımı için başvurular 8 Temmuz tarihinde sona ermişti. İŞKUR üzerinden yapılan başvurularda sonuçların noter huzurunda kura çekimi ile yapılacağı açıklanmıştı.

28 Temmuz tarihi itibarıyla başvuruda bulunanlar MSB PERTEM işçi alımı için gözlerini sonuç ekranına çevirdi. PERTEM canlı kura sonuçları isim listesi yayımlanmaya başladı. MSB 2553 işçi alım sorgulama ekranı haberimizde..

Milli Savunma Bakanlığı işçi alım için sonuçları merakla bekleyen adaylar, MSB işçi alımı kura sonuçları araştırması yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan takvime göre 2 bin 533 işçi alımı kura ile bugün tamamlanacak. Sabah saat 10.30’da başlayan kura çekimi sonrasında isimler açıklanmaya başladı.

CANLI OLARAK YAPILDI

MSB kura çekilişi canlı olarak noter huzurunda yapıldı. MSB PERTEM işçi alımı kura sonuçları T.C. kimlik numarası ile sorgulanıyor.

SİTEDEN İLAN EDİLECEK

Kura sonucunda sözlü ya da uygulamalı olarak sınava girmeye hak kazanan adayların listesi Milli Savunma Bakanlığı’nın internet sayfası üzerinden ilan edilecek.

MSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİLİŞ EKRANI