Ekonomi

Ödemeler dün başladı! 2 gün içinde tamamlanacak! Ödemenizi T.C. kimlik numaranızla kontrol edin!

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada çay paralarının dün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığını ve ödemelerin 3 gün içerisinde tamamlanacağını duyurdu. Vatandaşlar ödemelerini T.C. kimlik numarası ile kontrol ederek çekebilecekleri ifade edildi.

ÇAYKUR Genel Müdürü Alim, açıklamasında 190 bin 785 ton yaş çay karşılığında 738 milyon TL’nin 3 gün içerisinde ödeneceğini belirtti. Ödemeler dün başladı.

HESAPLARINIZI KONTROL EDEBİLİRSİNİZ

Ödemeyi almaya hak kazanan vatandaşlar, ödemeleri T.C. kimlik numarası ile kontrol edebileceği belirtildi. 7387 milyon TL ödeme dün itibarıyla hesaplara aktarılmaya başlandı.

ÖDEMELER 2 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK

Alim, ödemelerin 2 gün içerisinde tamamlanacağını söyleyerek, şunları dedi:

“Mayıs ayında 123 bin 715 ton yaş çay karşılığında üreticilere 468 milyon 155 bin lira ödeme gerçekleştirdik. Haziran ayında üreticilerden aldığımız 190 bin 785 ton yaş karşılığında ise üreticilere yaklaşık 738 milyon lira ödeme yapacağız. ÇAYKUR olarak birinci sürgün yaş çay bedeli olarak üreticilere toplam 1 milyar 206 milyon 155 bin lira ödeme gerçekleştirmiş olacağız”