Ekonomi

Ziraat Bankası faizsiz taksitlendirme kampanyası başlattı! Yarın son gün!

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Sonradan Faizsiz Taksitlendirme kampanyasının yarın sona ereceği duyurularak detaylar aktarıldı.

1 Temmuz tarihinde başlayan kredi kampanyası 31 Temmuz tarihinde sona eriyor. 1 Temmuz’da başlayan kampanyanın limiti 5 bin TL olarak açıklandı.

250 TL ve 5 bin TL arasında yapılan alışverişlerde geçerli olan kampanyada 4 ay vade seçeneğinin bulunduğu açıklandı. Ekstreye yansıyan işlemlerde faizsiz taksit seçeneğinin geçerli olmadığı duyuruldu.

BAŞVURULARINIZIN SONUCUNU TAKİP EDİN

Sonradan taksitlendirme talebi alınan bir işlemin ilgili hesap döneminde dönem içi işlemlere girmesi durumunda taksitlendirme süreci tamamlanıyor. Müşterilerin bu sebeple başvuruda bulunması halinde süreci takip etmeleri gerektiği belirtildi.

Banka tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Koşullar:

Yasal olarak taksitlendirmeye izin verilen sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerinden Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile yapılacak yurt içi işlemler sonradan taksitlendirmeye konu edilebilecektir.

250-5.000 TL aralığındaki işlemler azami 4 aya kadar faizsiz olarak taksitlendirilebilecektir.

Sonradan taksitlendirme işlemi Bankkart Mobil, Ziraat Mobil, İnternet Şubesi veya Müşteri İletişim Merkezi (0850 258 00 00) aracılığı ile gerçekleştirilebilecektir.

Sonradan taksitlendirme talebi alınan bir işlemin ilgili hesap döneminde dönem içi işlemlere girmesi halinde taksitlendirme süreci tamamlanabilmektedir. Diğer bankaların üye iş yerlerinden gerçekleştirilen işlemlerin Bankamıza aktarılmasında gecikme yaşanması durumunda, dönem içi işlemlere girmemiş taksitlendirme talepleri gerçekleştirilemeyebilecektir. Sonradan taksitlendirmeye yönelik taleplerin durumu dijital kanallarımızdan izlenebilmektedir.

Gün sonu işlemleri devam ederken sonradan taksitlendirme işlemleri yapılamamaktadır.

Taksitlendirme işlemi, ilgili dönemin hesap kesim tarihinden önce yapılmalıdır.

Ekstreleşmiş harcamalar için taksitlendirme işlemi yapılamamaktadır.

Gecikmiş kredi kartı borcunun bulunması durumunda sonradan taksitlendirme işlemi yapılamamaktadır.

POS/ÖKC üzerinden gerçekleşen harcamalar (e-ticaret işlemleri dahil) sonradan taksitlendirilebilmektedir.

Taksitlendirilmiş bir işlem için tekrar taksitlendirme talebi alınamamaktadır.

Taksitlerin geri ödeme süresi boyunca kredi kartı hesap kesim tarihi değişikliği yapılamamaktadır.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, kurumsal tahsilat, fatura ödeme ve nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir.

Kurumsal kartlar ve Bankkart Ücretsiz ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir.

Sonradan taksitlendirme işlemi yalnızca işlemin yapıldığı gün ve Müşteri İletişim Merkezi (0850 258 00 00) aracılığıyla iptal edilebilmektedir.

Sonradan taksitlendirilmiş işlemin Müşteri İletişim Merkezi’nden erken kapaması yapılabilmektedir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.