Kültür-sanat

Çekimler sırasında fenalaşan ünlü oyuncu Hülya Duyar’dan kötü haber! Beyninde tümör tespit edildi!

Cem Yılma zile reklam çekimleri sırasında fenalaşan oyuncu Hülya Duymaz, hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan kontroller sonrasında ünlü oyuncu Duyar’dan kötü haber geldi. Yapılan kontrollerde ünlü oyuncunun beyninde tümör tespit edildi.

Duymaz’ın hastalığını öğrenen dostları ve arkadaşları, ünlü oyuncuyu telefon yağmuruna tuttuğu öğrenildi.

TV8 ekranlarında bir dönem yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan başarılı oyuncu Hülya Duymaz, geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’la reklam filmi çekimlerine başlamıştı. Buradaki çekimlerde fenalaşan ünlü oyuncu, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.

AMELİYAT OLACAK

Duymaz, daha sonra da tatilde baygınlık geçirdi. Yapılan kontroller sonrasında 51 yaşındaki oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Ünlü oyuncunun önümüzdeki Çarşamba günü ameliyat olacağı öğrenildi.

HÜLYA DUYAR KİMDİR?

Ünlü oyuncunun acı haberi sonrasında internet üzerinden Hülya Duyar kimdir? Araştırması yapılmaya başlandı. 26 Haziran 1970 tarihinde dünyaya gelen ünlü oyuncu, çocukluk ve gençlik günlerini geçirmiş olduğu Almanya’dan 1978 yılında taşındı.

2000 yılında ise sinema ve televizyon çalışmalarına başlayan oyuncu, aynı zamanda sahne makyajı ve casting işleri de yapıyor.