Genel

THK’dan dikkat çeken satış kararı!

Son dönemlerde tartışmaların odağında olan Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından yeni bir ilan yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova’da bulunan 44 gayrimenkul açık artırma yöntemi ile satışa çıkarıldı. Yapılan açıklamaya göre açık artırma tarihi 18 Ağustos olarak belirlendi.

THK Genel Başkanlığı 4 Temmuz Resmi Gazete’de yayımlanan ilanında, “Mülkiyeti Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı’na Ait 44 Adet Taşınmazın Satışı 18 Ağustos 2021 Çarşamba Günü Açık Artırma Usulü ile İhale Edilecektir” denildi.

AÇIK ARTIRMA USULÜ SATILACAK

Yayımlanan ilana göre THK’ya ait Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova’da bulunan 44 adet taşınmaz satılığa çıkarıldı.

TEKLİFLER E-TEKLİF SİSTEMİ ÜZERİNDEN VEREBİLECEK

Aralarında tarla, depo, arsa, işyeri ve bina gibi yerlerin bulunduğu 44 taşınmazın satışı 18 Ağustos Çarşamba günü açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek.

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp, taşınmazın e-Teklif Sistemi ile satışını yapıp yapmamakta veya dilediği biçimde yapmakta serbest olduğu belirtildi