Gündem

Korku filmi gibi olay! Katil zanlısının cebinden çıkan şey şok etti! Önce öldürdü sonra itiraf etti…

Bursa‘da korku filmlerini aratmayan bir cinayet meydana geldi. Arkadaşının kendisine büyü yaptığını iddia eden Adem Karasaç, söz konusu kişiyi pompalı tüfekle öldürdü. Katil zanlısının cebinden ise tam 100 kişinin adının yazılı olduğu bir ‘ölüm listesi’ çıktı. Detaylar haberimizde…

Bursa ili Yıldırım ilçesinde yaşayan Adem Karasaç isimli bir vatandaş, geçtiğimiz Pazartesi günü kendisine büyü yaptığını düşündüğü arkadaşı Selahattin İskender’in yanına gitti. İkili kısa süre içinde tartışmaya başladı. Adem Karasaç ise yanında getirdiği pompalı tüfekle arkadaşına ateş etti. Hastaneye kaldırılan yaralı adam yapılan tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

CEBİNDEN ‘ÖLÜM LİSTESİ’ ÇIKTI

Adem Karasaç olayın ardından yakalanarak gözaltına alındı. İlk işlemlerinin ardından Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen Karasaçın cebinden emniyette üst araması yapılırken 100 kişinin adının yazılı olduğu bir liste çıktı. Listedekilerin kim olduğunu soran polis ekiplerine, öldürmek istediği kişilerin listesi olduğunu söyledi. Emniyetteki ifadesinde ise “Selahattin’in benimle problemleri vardı. Mutsuz olmam için bana büyü yapmıştı. Ben de bana büyü yaptığı için onu vurdum” dedi. Katil zanlısının psikolojik sorunları olduğu belirtiliyor.