Kültür-sanat

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları üzülecek! Sevilen oyuncu başka diziyle anlaştı!

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan ve yaklaşık 6 sezondur hız kesmeden ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarını üzen bir haber geldi. Dizinin sevilen oyuncularından birinin başka bir dizi ile anlaştığı öğrenildi.

Dizi son bölümü ile sezon finaline girerken, herkesin ağzını açık bırakmıştı. Dizi sezon finaline doğru adım adım ilerlerken bazı oyuncular ölerek diziden ayrılmıştı.

Son dönemlerde peş peşe ayrılık haberlerinin geldiği dizide bir ayrılık haberi daha geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sevilen oyuncusu artık TRT1 ekranlarında görülecek.

Dizide Bahar karakterine hayat veren başarılı oyuncu Pelin Akil, TRT1 ekranlarında başlayacak olan yeni bir dizi ile anlaştı. Bu haberi duyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bahar hayranları üzüldü.

Bir başka haber ise dizide Tufan karakterine hayat veren Hüseyin Avni Danyal ile ilgili. Başarılı oyuncu Danyal, diziden ayrılarak yeni bir proje için el sıkıştı.

EDHO FİNAL Mİ YAPACAK?

Son dönemlerde yaşanan peş peşe ayrılıkla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz final mi yapacak? Sorularını da peş peşe getirdi. Konu ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken, 6 yıldır ekranlarda olan EDHO dizisinde sürekli yaşanan ayrılıkların diziye hareket getirdiği ifade ediliyor.