Bilim, Teknoloji

Whatsapp kullananlar dikkat! Herkesi ilgilendiren bir özellik geldi!

Tüm dünyanın en sık kullanılan mesajlaşma uygulamalarının başında gelen Whatsapp yeni bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Yapılan açıklamaya göre “View Once” yani “Bir kez görüntüle” olarak adlandırılan özellik sayesinde sohbet sırasında sadece bir defa görüntülenen paylaşımlar yapılması sağlanacak.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında bulunan Whatsapp, kullanıcıları için yeni özelliği açıkladı. Yayına alınan özellikle tek gösterimlik video ve fotoğraf paylaşımı yapılabiliyor.

Gelen bilgiye göre hafta içinde tüm kullanıcılara sağlanacak olan yeni özellik “Bir kez görüntüle” olarak adlandırılıyor.

BİR DAHA GÖRÜNMEYECEK

Bu özellikle ile kullanıcılar sohbet sırasında kaybolmadan önce sadece bir defa görüntülenebilen fotoğraf ya da video göndermelerine olanak tanıyor.

Bu özellik kapsamında gönderilen fotoğraf ve videolar cihaza indirilemeyecek. Alıcı gönderisini bir kere gördüğünde bir daha göremeyecek.

KULLANICILARA BİLDİRİM GİTMEYECEK

Aynı zamanda Whatsapp bir kez görüntüle özelliğinde ekran görüntüsü de alınabileceğini fakat ekran görüntüsünü alınsa da SnapChat uygulamasındaki gibi karşı tarafa bildirim gitmeyeceği açıklandı.