Ekonomi

Bin TL nakit parası olanlar için güzel haber geldi! 30 Eylül’e kadar başvurmanız gerekiyor!

Son dönemlerde bankalar müşteri sayısını artırmak ve var olan müşterilerini memnun etmek amacıyla yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu kapsamda İş Bankası tarafından yapılan yazılı açıklamada en az bin TL parası olanlar için güzel haberi duyurdu.

Banka yaptığı açıklamasında 30 Eylül tarihine kadar vadeli hesaba başvuranlara vadeli TL mevduat hesaplarının getirilerine uygulanacak vergi indirimi fırsatından yararlanacaklarını ifade etti.

İş Bankası, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada başvuruların 30 Eylül tarihine kadar yapılabileceği ifade edilirken, “30 Eylül 2020 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında yeni açılan veya vadesi yenilenen vadeli TL mevduat hesaplarının getirilerine uygulanacak vergi indirimi fırsatından da yararlanın” İfadeleri kullanıldı.

Bu uygulamadan yararlanmak için ise en az bin TL yatırmak gerektiği de açıklandı.

Vadeli hesap açmak isteyenler çağrı merkezi, şube, bankamatik, İşCep ya da internet şubesi gibi kanalları kullanabilir.

Vadeli TL Mevduat Hesabı Özellikleri

Vadeli TL Mevduat Hesabından kazandığınız faiz getirinizi bankamatiklerimizden, İşCep uygulamamızdan veya İnternet Şubesinden istediğiniz zaman çekebilirsiniz.

Vadenizin sonunda hesabınızı kapatmamanız halinde ve başka bir talimat vermediğiniz durumlarda hesabınız ilk seçtiğiniz vadede ve o döneme özel faiz oranlarından yenilenir, birikiminiz faiz getirisi kazandırmaya devam eder.