GündemKültür-sanat

Bir dönemin efsanesi Leyla ile Mecnun ekranlara geri dönüyor! Yayın tarihi belli oldu

İlk olarak 2011’de seyirci karşısına çıkan ve hâlâ çok sevilerek izlenen bir dizi olan Leyla ile Mecnun, tam kadroyla ekranlara geri dönüyor.

Yeni sezonda Acun Ilıcalı’nın kanalı olan Exxen platformunda yayımlanacak olan dizinin yayın tarihi belli oldu.

Seyirciyle buluşmak için gün sayan dizide yayın günü 3 Eylül 2021 olarak duyuruldu.

Exxen, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla da dizinin sevenlerine müjdeyi verdi:

“Efsane dizi Leyla ile Mecnun, tam kadro ve yepyeni bölümleriyle 3 Eylül’de Exxen’de başlıyor. Mecnun’un hırkasını, İsmail Abinin ceketini, Yavuz’un eldivenlerini, İskender’in beresini, Aksakallı Dede’nin asasını ve Erdal Bakkal’ın bıyıklarını özleyenler Exxen başına.”

Dizinin senarist koltuğunda tıpkı eski bölümlerde olduğu gibi yine Burak Aksak oturuyor. Yönetmenliğini ise Sen Aydınlatırsın Geceyi, Beş Şehir, İtirazım Var, Kırık Kalpler Bankası ve Put Şeylere gibi çok konuşulan filmlere imzasını atan Onur Ünlügerçekleştiriyor.

Yeni ‘Leyla’ Kim Olacak?

TRT 1’de yayınlandığı dönemlerde Leyla’ya hayat veren Ezgi Asaroğlu yeni kadroda yer almayacak. Yönetmen Onur Ünlü, yeni Leyla’nın Deniz Işınolacağını açıkladı. Sefirin Kızı ve Masumiyet gibi TV projeleriyle tanınan 29 yaşındaki oyuncu bu kez dijital platformla izleyicilerinin karşısına çıkacak. Işın’ın, Ezgi Asaroğlu’nun yerini doldurabileceğine yönelik tartışmalar sürerken, Leyla ile Mecnun’daki performansı merakla bekleniyor.