Ekonomi

Düşük faizli konut kredisi kampanyaları açıklandı! 60 ve 120 ay vadeli konut kredileri listesi

Birçok bankanın konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara sunduğu kredi kampanyaları devam ediyor. Kamu bankaları ve özel bankalar dört bir yandan kredi paketlerini duyuruyor. Yüzde 0.69, 0.79, 0.95 ve 1.25 faiz oranlarıyla müşterinin cebini yormayan kredi fırsatlarıyla ev sahibi olmak isteyenler hayallerine kavuşuyor.

FİNANS KATILIM BANKASI KONUT KREDİSİ

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan konut finansmanı yıl sonuna kadar geçerli. Banka, yaptığı açıklamada, “Türkiye Finans bünyesindeki satılık gayrimenkullere özel olarak verilen Gayrimenkul Finansmanı, %0,69’dan başlayan kâr oranı avantajı ve 120 aya varan vade seçenekleri ile sizleri bekliyor.” bilgisini verdi. İlan edilen kampanya bankanın satışa çıkardığı evlerden alanlara sağlanıyor. Banka gayrimenkulleri için 60 ay vadeli 0.69 oranlı ve 120 ay vadeli 0.79 kar payı oranlı finansman sağlanıyor.

GARANTİ BBVA KONUT KREDİSİ

Garanti BBVA müşterilerine yüzde 0.95 faiz oranıyla konut kredisi imkanı sağlayacağını duyurdu.

Kamu kurumlarının satışa çıkardığı lojmanlardan alanlara sağlanacak kredi paketinde 120 ay vade fırsatı müşterilere sunuluyor.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ

Vakıfbank ev alacak vatandaşların A sınıfı ve B sınıfı grubunda yer alan konutları seçmeleri durumunda düşük faizli kredi sağlıyor.

A sınıfı kapsamında olan evlerden alanlara yüzde 1.25
B sınıfı enerji kapsamında olan evlerden alanlara ise yüzde 1.35 faizli kredi sağlanıyor.

Vadeli süreci 120 ay olarak açıklandı.