Ekonomi

QNB Finansbank’tan 3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi paketi duyuruldu

Son günlerde ekonomik anlamda dara düşen vatandaşların yardımına koşan bankaların kredi kampanyaları peş peşe açıklanıyor. Acil nakit ihtiyacına yönelik duyurulan ihtiyaç kredilerine başvurular da zahmetsiz bir şekilde gerçekleşebiliyor. İlgili banka, yapılan başvuru sonrasında anında olumlu ya da olumsuz geri dönüşte bulunuyor. Başvurunun olumlu sonuçlanması halinde kredi hemen kullanıma hazır duruma geliyor. QNB Finansbank da, ihtiyaçlar doğrultusunda uygun ödeme koşullarıyla nakit sıkıntısı çekenlere kredi imkanı sunan bankalardan biri.

3 AY ÖDEMESİZ İHTİYAÇ KREDİSİ

“İhtiyaçlarınızı şimdi karşılayın, ödemeye 3 ay sonra başlayın” sloganıyla kredi paketini duyuran QNB Finansbank, 36 ay vade ve yüzde 1,39 faiz oranıyla kredi veriyor.

75 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri için örnek ödeme planı da çıkaran banka, 15 bin TL ihtiyaç kredisini aylık 557,58 TL taksitlerle veriyor.

Toplam geri ödeme tutarı ise 20.072,71 TL’ye denk geliyor.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Banka tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde:

“QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.”

“QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı  Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.”

“TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz.”

“İnternet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.”