Ekonomi

Yapı Kredi müşterilerine iPhone 12 Pro hediye ediliyor!

Yapı Kredi, bedava iPhone 12 Pro fırsatını sundu! Son model cep telefonu kazandıran kampanya için yapılması gerekenleri banka, internet sitesinde de tek tek açıkladı. Başlatılan bu kampanya kapsamında şanslı 10 müşteriye bedava iPhone 12 Pro verilecek.

Yapı Kredi Bankası kampanyalar sayfasında yer alan duyuru kapsamında Kolay Adres Tanımlama işlemi yapan kişiler arasında yapılacak olan çekilişle bedava iPhone 12 verilecek.

1 Eylül’de başlayan 31 Ekim tarihinde sonlanacak.

Yapı Kredi müşterileri, cep telefonu, kimlik numarası ve e-posta adresi gibi kişisel bilgilerini hesabı ile eşleştirerek kolay adres tanımlamasını yapan kişiler arasında çekiliş yaparak tam 10 kişiye 10 adet iPhone 12 Pro verecek.

YAPI KREDİ’DEN iPHONE 12 PRO HEDİYESİ

Yapı Kredi Mobil’i cep telefonuna indirerek bireysel internet şubesine kullanıcı adı ve şifre bilgisi ile giriş yapan kişiler kolay adres tanımlama adımlarını kullanıyorlar ve çekilişe katılma hakkı elde edebiliyorlar.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden;

Hesaplarım> Kolay Adreslerim adımından cep telefonu, kimlik numarası, e-posta adresi, gibi sık kullandıkları bilgilerini hesaplarıyla eşleştirip, Kolay Adres tanımlama işlemi yapılması yeterli olacaktır.

Söz konusu kampanyaya sadece bireysel müşteriler katılabilecek.

KISA MESAJLA KATILIM

Kampanyaya katılmak için KOLAS yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470 numarasına kısa mesaj olarak gönderiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin hediye cep telefonu kazanmaları için mutlaka kampanya bitiş tarihine kadar kolay adres tanımlamalarının aktif kalması şartı aranıyor.