EkonomiGenel

Garanti BBVAlı emeklilere anında 1500 TL nakit promosyon fırsatı!

Bankaların promosyon kampanyaları kapsamında birçok banka emeklilere özel nakit promosyon veriyor. Bu kampanyalar arasında göze çarpanlardan biri de Garanti BBVA‘nın emeklilere özel 1500 TL’ye varan promosyon desteği. Garanti BBVA, maaşını buraya taşıyan emeklilere promosyon desteğinin yanı sıra özel avantajlardan yararlanma fırsatı da sağlıyor.

Garanti BBVA, emekli maaşını Garanti BBVA’dan alan tüm emekli müşterilerinden, Garanti BBVA Mobil ve internet Bankacılığından, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00’ya kadar yapacakları EFT işlemlerinden ücret almıyor.

Garanti hesabı olan emekliler, şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA mobil veya müşteri iletişim merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabiliyorlar.

GARANTİ BBVA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Garanti BBVA:

1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 1000 TL,
1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 1.250 TL,
2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 1.500 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor.

Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi yapılıyor. Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalamasından sonra, banka hesabına ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleşiyor.