Ekonomi

Emekliye anında nakit desteği için tek tek açıklandı! En yüksek promosyon tutarını veren banka belli oldu

Bankalar emeklilere özel çıkardıkları promosyon kampanyalarını tek tek açıklıyor. Promosyon desteğinden faydalanmak isteyenler ise en yüksek tutarı veren bankayı merak ediyor. TEB, promosyon kampanyası kapsamında toplamda 2500 TL’ye varan maddi destekle öne çıkan banka oldu. İş Bankası ve Ziraat Bankası da emekliye özel fırsatlarla adını duyurdu.

TEB’DEN EMEKLİLERE ÖZEL PROMOSYON

TEB emekli maaşını bankasına taşıyan vatandaşlara özel ek ödeme fırsatlarını açıklandı. Promosyon dahil olmak üzere diğer kampanyalarla toplam ödeme miktarını 2,500 TL’ye kadar çıkaran banka, desteğe ilişkin detayları açıkladı.

Başka bir emekliyi bankaya kazandıranlara, TEB’den 150 TL ek ödeme verilecek. Bunun yanı sıra eğer emekli, TEB bankasına 10 müşteriye kazandırırsa bin 500 TL ödeme alabilecek. Böylece emekli promosyon ödemeleri ile birlikte toplam 2 bin 500 TL ödeme verilecek.

İŞ BANKASI PROMOSYONU

SGK ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2020/2023 dönemi için 1.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 3 YILLIK PEŞİN PROMOSYON

Emekli Sandığı, SSK, BağKur emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere banka tarafından:

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılıyor.