Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazar gününü işaret etti! Kritik haberi resmen duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına katıldı ve burada çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamalarında Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023’te seçimlerin de gerçekleştirileceğini vurguladı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023’te yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğunun devam ettirilmesini istediğini vurguladı.

KRİTİK HABERİ DUYURDU

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında “Nasip olursa pazar günü ABD’deyiz. Ve pazartesi günü New York’ta BM’nin tam karşısında 36 katlı Türk Evi’nin açılışını da yapacağız. Hamdolsun bu da tabi bize nasip oldu.” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Atatürk Kültür Merkezi’nde AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadelere yer verdi:

Yaklaşık 2 buçuk yıl sonra tekrar tarımın, güneşin, tabi güzelliklerin şehri Mersin’de bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Dün Ahi Evran’ın ve Neşet Ertaş’ın şehri Kırşehir’deydik. Önceki hafta Rize’de Karadenizli uşaklarla bir araya geldik. Bugün ise Mersinli kardeşlerimize misafir oluyoruz. Salgın şartlarının hafiflemesiyle birlikte insanımızla hasret gideriyoruz. Sadece bu ayın başından itibaren pek çok eser, hizmet ve tesisin açılışını yaptık. Adli yıl açılışında 422 bin metrekare kapalı alana sahip yeni Yargıtay binamızı hizmete aldık. Bir taraftan yangın ve sel felaketleriyle mücadele ederken diğer taraftan AKINCI’nın teslimatını gerçekleştirdik. Pakistan Cumhurbaşkanı ile birlikte ilk gemi denize indirme törenine iştirak ettik. Eğitimden çalışma hayatına, ulaşımdan spora kadar birçok alanda açılışlar gerçekleştirdik. Yan gelip yatma yok.

Bu arada gençlerimizle bir araya gelerek onların coşkusuna ortak olduk. Sıcak demedik, yağmur demedik, uzak demedik, milletimizle kavuşmak için tüm şartları zorladık. Muhalefet genel başkanları evlerinin odaları arasında dolaşırken biz tüm Türkiye’yi geziyoruz. Muhalefet sadece belli illere hapsolmuşken biz 84 milyonun tamamına ulaşıyoruz. Onların gündeminde iftira var. Yalan terörü var. Onların gündeminde yıkım var, engellemek var. Onların gündeminde Türkiye’yi eski karanlık günlerine geri döndürmek var. Onların gündeminde sessiz çoğunluğun sesini yine kısmak var. Onların gündeminde ülkeyi germek, kaosa sürüklemek, insanımızı kutuplaştırmak var. Bunların da yalandan, slogandan, tahrikten başka siyaset vizyonları yok.

“PAZAR GÜNÜ ABD’DEYİZ”

İşte şimdi A’dan Z’ye bütün kuşaklar burada. Nasip olursa pazar günü ABD’deyiz. Ve pazartesi günü New York’ta BM’nin tam karşısında 36 katlı Türk Evi’nin açılışını da yapacağız. Hamdolsun bu da tabi bize nasip oldu. Nitekim son günlerde yaşananlar, muhalefetin Türkiye’nin refahı gibi bir derdi olmadığını göstermiştir. Muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz gördük. Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa hepsinin altında ezildiler. Seçim meydanlarında millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler. Hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Artık illerde sular akmıyor sular. En temel belediye hizmetlerini yerine getiremeyen bir beceriksizlikle karşı karşıyayız. Elbette her insan hata da yapar, yanlışa da düşer ama insanı diğer canlılardan ayıran akıl ve vicdandır. İnsan, aklını kullanarak yanlışı doğrudan, iyiyi kötüden, zulmü adaletten ayırma kabiliyetiyle donatılmıştır. Hatası varsa düzeltmek her bireyin yapması gereken asgari görevidir.