EkonomiGenelGündem

Emekliye çifte müjde verildi! Geri ödemesiz nakit destek fırsatı

Garanti BBVA’dan emekliye çifte müjde! Bankaların emeklilere özel hazırladığı promosyon kampanyalarında en yüksek tutarı veren bankalardan biri de Garanti BBVA. Banka, emekli maaşını buradan alan veya maaşını taşıma işlemi gerçekleştiren müşterilerine 1500 TL’ye varan promosyonlar sunuyor. Ayrıca emekli arkadaşlarının Garanti BBVA müşterisi olmalarına yardım eden kişilere, her bir arkadaşı için 150 TL nakit ek promosyon veriliyor. İşte kampanyaya dair tüm detaylar…

İnternet sitesinde emekli kampanyasına dair detaylı bilgilere yer veren banka, emekli maaşını Garanti BBVA’dan alan tüm emekli müşterilerinden, Garanti BBVA Mobil ve internet Bankacılığından, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar yapılacak EFT işlemlerinden ücret almıyor.

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA mobil veya müşteri iletişim merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecekler.

PROMOSYON TUTARI NE KADAR?

Garanti BBVA:

1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 1000 TL,
1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 1.250 TL,
2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 1.500 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor.

Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi yapılıyor. Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalamasından sonra, banka hesabına ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleşiyor.

EMEKLİ ARKADAŞINI DAVET ET KAMPANYASI

Garanti BBVA, arkadaşını bankaya davet eden müşterilerine ek nakit desteği veriyor. Kampanyaya katılım Garanti BBVA Mobil ve şubelerinden yapılabiliyor. Kampanya, 1-30 Eylül 2021 tarihleri arasında geçerli olacak.

“Emekli Arkadaşını Getir “kampanyası kapsamında, halihazırda  Garanti BBVA’lı emekli maaş müşterilerimiz, başka bir kurumdan emekli maaşını alan arkadaşını/yakınını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için davet ederek 150 TL nakit ek promosyon kazanabilecekler.