EkonomiGenelGündem

Geçim sıkıntısı çekenlere müjde gibi haber! Ziraat Bankası’ndan tüm ihtiyaçlar için düşük faizli kredi…

Ülkemizin en köklü kamu bankası olan ve ayrıca emekli bankası olarak da bilinen Ziraat Bankası, Tüketici Kredisi paketiyle ihtiyaçlarını karşılamak isterken nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara 36 aya kadar vadeyle kredi çekme imkanı sunuyor. Her türlü ihtiyaçlar için cepleri rahatlatacak kampanyayı internet sitesinde duyuran banka, kredi hesaplama aracını da vatandaşların hizmetine sundu. Ziraat Bankası Tüketici Kredisi’ne dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ

Ziraat Bankası’nın sunduğu kredi paketi dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahip olan ve 36 aya kadar vade imkânı bulunan bir bireysel kredi olarak tanımlanıyor. Şahsi ve/veya maddi teminat alınıyor. Ayrıca, bireysel kredi kullanan müşterilere Hayat Sigortası ürünü de sunuluyor.

KREDİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi başvuruları, banka şubelerinden, internet sitesinden, Ziraat Mobil üzerinden, İnternet şubesi üzerinden, ATM’lerden ve Çağrı Merkezinden yapılabiliyor.

Kredi başvurusu için gerekli belgeler ise bankanın internet sitesinde:

Başvuru Formu,

Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,

Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi,

Şubece istenen diğer belgeler olarak açıklandı.

KREDİ HESAPLAMA

Bankanın sunmuş olduğu tüketici kredisi hesaplama aracı ile dilediğiniz tutarda kredi için örnek ödeme planını görebilirsiniz. Örneğin, 10 bin TL tüketici kredisi için yüzde 1,63 faiz oranı ve 36 ay vade uygulandığında aylık ödemeler 389,56 TL’ye denk geliyor.