GündemKamu Personelleri

Jandarmaya10 bin bekçi alımı duyurusu! 5 bin 421 lira maaş verilecek! İşte on binlerce adayın beklediği tarih

On binlerce aday tarafından bekçi alımı için çeşitli araştırmalar yapılıyor. Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin yanı sıra Jandarma Bekçi alımı da gündemdeki yerini aldı. Adaylar tarafından ne zaman alım yapılacağı araştırılırken adaylar ne kadar maaş verileceğini de sorguluyorlar.

10 BİN BEKÇİ ALIMI

Bekçi alımları popüler hale gelmişken Jandarma Bekçi alımı da arama motorlarında ilk sıralarda yer aldı. Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 10 bin kişilik bekçi alımı yapılması heyecanla bekleniyor. 2021 yılında yapılması planlanan bekçi alımının Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde yapılması bekleniyor. Ayrıca bekçiler 5 bin 421 lira maaşla göreve başlayacaklardır.

NE KADAR MAAŞ VERİLECEK?

Türkiye’de bekçilik sisteminin geri gelmesi ile binlerce gence iş imkanı sunuldu. Bekçilik sisteminde istihdam edilen personellere en az 5 bin 8 lira en fazla 5 bin 421 lira maaş veriliyor. Tüm gelişmeler devam ederken adaylar 10 bin bekçi alımının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

TARİH BELLİ OLDU

Yurt çapında 10 bin personelin işbaşı yapacağı jandarma bekçi alımı tarihi merak ediliyor. Ankara kulislerinden gelen bilgilere göre bekçi alımı duyurusunun Ekim ayında geleceği iddia edildi. Türkiye genelinin çeşitli bölgelerinden göreve gelecek olan bekçi adaylarından ilkokul mezunu olanlar 5 bin 008 TL, lise mezunu olanlar 5 bin 186 TL, üniversite mezunu olanlar ise 5 bin 421 TL maaşla çalışıyor.

Bekçi alımı duyurusu geldiğinde veya ilan yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Bir Yorum

  1. esselamün aleyküm lütfen yaş sınırı 35 olsun beden de 50 60 olsun çok işsiz insanlar var başkanım sesimizi duyun