GenelGündem

Eski futbolcu trafikte dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var… Hakkında yakalama kararı çıkan Sezer Öztürk kimdir?

Bir zamanlar Beşiktaş ve Fenerbahçe’de oynayan eski futbolcu Sezer Öztürk, trafikte karıştığı bir olayla gündemin ortasına bomba gibi düştü! Öztürk, yol verme meselesi yüzünden başlayan kavgada silahını kullanarak 1 kişiyi öldürdü, 4 kişiyi ise yaraladı. Hayatını kaybeden Halil İbrahim S. Nişantepe mezarlığına defnedilirken, yaralanan vatandaşların ise hastanede tedavilerine devam ediliyor. İşte tüm detaylar…

19 Eylül Pazar günü akşam 17.30 sıralarında Çekmeköy’de Şile otoyolu Paşaköy mevkiinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Halil İbrahim S. (24) babası, ağabeyi ve arkadaşlarıyla Paşaköy mevkine mangal yapmaya geldi. Patika yolun kenarına araçlarını park eden grup mangal yapmaya başladı. İddiaya göre, yabancı plakalı araçla gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi. Halil İbrahim S. yol vermek istediği sırada ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kısa sürede kavgaya dönüştü. Sezer Öztürk’ün arkadaşı ve Halil İbrahim S.’nin ailesi ve arkadaşlarının katılmasıyla kavga büyüdü. Lüks otomobilinden ateş açan Sezer Öztürk hızla olay yerinden uzaklaştı. Halil İbrahim S. hayatını kaybetti. Baba Haydar G., ağabey Duran S. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. ise yaralandı.

Öte yandan firari şüpheli eski futbolcu Sezer Öztürk hakkında İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?

3 Kasım 1985 yılında Almanya’da dünyaya gelen Öztürk, çocuk yaşta burada Türkler tarafından kurulmuş Türkgücü Velbert altyapısında futbol kariyerine başladı ve 2009-2010 sezonunun ilk yarısında Manisasporla 7 kez sahada yer alan Sezer, ara transfer döneminde Eskişehirspor’a gitti. 1.5 yıllık Eskişehirspor macerasından sonra 2011-2012 sezonunda 2 milyon 750 bin euro ve Abdülkadir Kayalı takasında 5 yıllık sözleşme imzalayarak, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Ancak sakatlıklardan dolayı forma şansı bulamadı. Beşiktaş, Sezer Öztürk’ün transferi için Fenerbahçe’ye 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeyerek, futbolcuyu kadrosuna kattı.

İşte Sezer Öztürk’ün oynadığı tüm takımlar:

Bayer Leverkusen,
Beerschot (kiralık),
Nürnberg,
Manisaspor ,
Eskişehirspor,
Fenerbahçe,
Beşiktaş,
Başakşehir (kiralık),
Eskişehirspor (kiralık).