İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

BİM’e aylık 3000-4000 TL arası maaşlarla personel alınacak! 2021 yılı BİM personel alımları

BİM, internet sitesinde bulunan Kariyer bağlantısı üzerinden açık iş ilanları yayınlamaya devam ediyor. Birçok şehir için yayınlanan ilanlarla onlarca personel alımı yapılıyor. BİM’in personel alımları için yaptığı açıklama ise şöyle: “Mağaza, depo ve ofis operasyonlarında görev alacak, başarıya odaklı, kariyer yapmak isteyen gençlere ihtiyaç duyulmaktadır. Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, en az lise mezunu, erkek ve bayan genç çalışma arkadaşları için istihdam alanı yaratılmaktadır. Erkek adayların askerlik hizmeti ile ilişiği olmaması tercih edilmektedir.” İşte 2021 yılı BİM personel alımları…

BİM’de kişinin deneyimlerine ve çalıştıkları pozisyonlara göre verilen maaşlar 3000 ila 4000 TL arasında değişkenlik gösteriyor. Personelin deneyim yılı arttıkça maaşı da artıyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Depo Mal Kabul Personeli,

Sevkiyat Şoförü,

Depo Personeli,

Taze Gıda Personeli,

Kasa Reyon Personeli,

Meyve Sebze Personeli,

İkram Servis Personeli,

Toplama Şef Yardımcısı,

Bölge Mağaza Personeli,

İşe Alım Asistanı,

Et-Şarküteri Personeli,

Perakende Satış Elemanı,

Satış Elemanı.

Üye olarak sisteme giriş yapan adaylar, bulundukları şehri seçerek çıkan ilanlara başvuru işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. BİM bazı ilanları İŞKUR üzerinden de yayınlayabiliyor. Bu nedenle sık sık İŞKUR ilanlarının da takip edilmesi gerekiyor.

Şu anda BİM’de bulunan bütün açık iş pozisyonlarına aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz:

https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx

Bir Yorum