EkonomiGenelGündem

İhtiyaç sahiplerine müjde! TEB, 18 yaşından büyük herkese aylık 386 TL taksitle kredi veriyor

Türkiye‘de kurulmuş en köklü bankalardan biri olan TEB, ihtiyaçları için maddi sıkıntı içinde olan herkese eğitim, tatil, yol, giyim, seyahat gibi bireysel harcamaları veya hizmet alımları için gerekli nakdi desteği sağlayacak ihtiyaç kredisi sağlıyor. TEB ihtiyaç kredisiyle tüm ihtiyaçlar artık ertelenmiyor, uygun taksitlerle geri ödeme imkânı tanınıyor.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ

TEB’in her bütçeye uygun ihtiyaç kredisi, 3-36 ay arası vadelerde kullanılabiliyor. Ayrıca kredi geri ödemelerinde 3 ay erteleme özelliği bulunuyor.

Faiz ve vade oranları müşteri özelinde Findeks notuna göre değişiklik gösterebiliyor. Peki kredi başvuruları nasıl yapılıyor?

TEB müşterileri, CEPTETEB İnternet Şubesi, Mobil Uygulama ve teb.com.tr‘den başvuru işlemlerini kolaylıkla yapabiliyorlar. Kredi onaylandığı anda kullanıma hemen hazır oluyor. TEB Müşterisi olmayanlar ise teb.com.tr’den hızlıca başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

Başvurular onaylandığı takdirde en yakın TEB Şubesi’nden evraklar imzalanarak kredi kullanılabiliyor.

10 BİN TL İÇİN ÖRNEK PLAN

TEB’in sitesinde yayınlamış olduğu kredi hesaplama aracı üzerinden 10 bin TL’lik bir kredi için geri ödeme planı da görüntülenebiliyor.

TEB’den 10 bin TL kredi 36 ay vade ile çekildiğinde geri ödemeler aylık 386,56 TL’ye denk geliyor.