EkonomiGündem

Tüketici avans kredisi kampanyası başlatıldı: Nakit çekilen para ile ihtiyaçlarınızı karşılayın ve paranız para kazansın

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında tüketici avans kredisi çekilebileceği ifade edilerek ihtiyaçlar karşılanırken paranın para kazanmaya devam edeceği bildirildi. Yapılan açıklamada bankada vadeli, vadesiz veya yatırım hesabı olduğunda 6 aya kadar vade ile tüketici avans kredisinin çekilebileceği belirtildi.

YAPILAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası tarafından yayımlanan duyuruda “Bankamızda vadeli, vadesiz veya yat​​ırım hesabınız varsa; 6 aya kadar vade imkânına sahip tüketici avans krediniz için hemen başvurun, siz ihtiyaçlarınızı karşılarken paranız para kazanmaya devam etsin.​” ifadelerine yer verildi.

KREDİ ÖZELLİKLERİ

Ayrıca banka tarafından kredinin özellikleri de paylaşıldı. Bu doğrultu özellikler şöyle paylaşıldı:

6 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır.

Tek taksitli / ödemeli olarak kullanılabilir.

Teminat olarak Bankamız nezdindeki Vadesiz / Vadeli TP/YP Mevduat Hesabı, Repo, Hazine Bonosu, Devlet Tahvili, Eurobond ve Bankamız B Tipi Yatırım Fonu rehni alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

BAŞVURU

Ayrıca başvuru yapacak olan vatandaşların başvurularını Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapmaları gerekmektedir.