EkonomiGenelGündem

Tüm acil ihtiyaçlarınız için açıklandı! Masrafsız, kefilsiz anında 5 bin TL ihtiyaç kredisi başvuruları

QNB Finansbank Enpara‘dan cepleri rahatlatacak fırsat ayağınıza geldi! Tüm acil ve önemli ihtiyaçlarınız için tek kuruş masrafı olmayan ve kefil istenmeyen ihtiyaç kredisi açıklandı. 36 aya kadar vadeyle ve yüzde 1,71’den başlayan faiz oranlarıyla siz de ihtiyaçlarınızı geciktirmeyin.

50 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınızda Enpara uygun faiz oranlarıyla kredi desteği sağlıyor. 12 ay vadede yüzde 1,75 faiz oranıyla kredi veren Enpara, faiz oranını 24 ve 36 ay vadelerde yüzde 1,71’e düşürüyor.

Örneğin 5 bin TL acil kredi çekildiğinde 36 ay vadede uygulanan yüzde 1,71 faizle aylık kredi ödemeleri 197,81 TL’ye denk düşüyor.

Kredi başvuruları için ise Enpara.com müşterileri, internet şubelerindeki Ürünler>Krediler, cep şubesindeki Krediler menüsünden ya da 0850 222 3663 numaralı Çözüm Merkezi’nden kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.

Eğer Enpara.com müşterisi olmayanlar ise www.enpara.com internet sitesindeki ihtiyaç kredisi başvuru adımından başvuru yapabiliyorlar.

Halihazırda Enpara müşterisi olanlar dakikalar içerisinde kredi başvurularının sonucunu öğrenebiliyor. Başvurular olumlu sonuçlandığında gerekli onaylamaların da yapılmasıyla istenen kredi tutarı anında hesaplara geçiyor.