EkonomiGündem

Vatandaşlara 50 bin liraya kadar destek kredisi kampanyası! Online başvuru yapabilirsiniz

Ziraat Bankası tarafından dijital kredi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya hakkında Ziraat Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

YAPILAN AÇIKLAMA

“Maaşını Bankamızdan alan emekli ve çalışan müşterilerimizin ihtiyaçlarının finansmanında kullanabileceği Dijital Kredi ürünümüze İnternet Şube veya Ziraat Mobil üzerinden hemen başvurun, krediniz şubeye gitmeden hesabınıza geçsin.”

KREDİ KAMPANYASININ DETAYLARI

Söz konusu kredi kampanyasına başvurular internet şubesi ve Ziraat Mobil uygulaması üzerinden yapılabilecektir. Bununla birlikte olarak 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri olan krediler için 24 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Olumlu değerlendirilen krediler, İnternet Şube ve Ziraat Mobilden hesaba aktarılır. Ayrıca Ziraat Bankasının bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunduğu ifade edildi.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

Detaylar için TIKLAYIN.