Ekonomi

Bu fırsat bir daha gelmez! Başvuranlara sıfır faizle 20 bin TL kredi veriliyor!

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına karşın QNB Finansbank müjdeli haberi duyurdu. Faizsiz kredi fırsatının verileceğini duyuran banka başvuranlara sıfır faizle 20 bin TL kredi verileceğini belirtti. KOBİ’lere ihtiyaçları doğrultusunda verilecek olan kredi kampanyasında 12 ay vade seçeneğinin de sunulacağı ifade edildi.

Faizsiz kredi imkanından yararlanmak isteyenlere 20 bin TL’ye kadar kredi veriliyor. Başvuruların internet üzerinden yapılacağı duyurulurken, QNB Finansbank, Sözüne Bedava Kredi kampanyasını hayata geçirdiğini açıkladı.

Dev banka, koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik açıdan sıkıntılı günler yaşayan KOBİ’lere destek vereceğini duyurdu. Buna göre sıfır faiz ile 12 aylık taksitli bir şekilde 20 bin TL kredi verilecek. Bu şekilde KOBİ’lerin ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

Kredi kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan QNB Finansbank KOBİ Bankacılığı Direktörü Burak Bayhan, salgın döneminde ekonomik sıkıntı yaşayan KOBİ’lerin işe devam kredileri dışında Dijital Köprü çözümleri ile de yanlarında olacaklarını ifade etti.

Bayhan, açıklamasının devamında KOBİ’lere reel sektörde de destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.