EkonomiGenelGündem

Başvuran herkese 1200, 1500 ve 1750 TL geri ödemesiz, karşılıksız destek veriliyor! Tek şartı var…

Bankalar, emeklilere özel çıkardıkları promosyon kampanyalarını peş peşe duyuruyor. Geri ödemesiz ve karşılıksız olarak verilen bu maddi desteklerle emekliler ceplerini rahatlatacak imkâna sahip olabiliyorlar. Bu destek ödemelerinden yararlanabilmek için ise tek şart maaş hesabını bir başka bankaya geçirmek oluyor. Yapı Kredi de diğer bankalar arasında en yüksek promosyonu veren banka olarak kayıtlara geçti. Kampanya kapsamında 1200, 1500 ve 1750 TL karşılıksız ödeme alınabiliyor. İşte Yapı Kredi promosyon kampanyasının detayları…

1 Nisan 2021 – 31 Ekim 2021 tarihleri arasında emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren banka müşterileri, 1750 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyorlar. Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan;

bir aylık net gelir 1500 TL’ye kadarsa 1.200 TL,

1500 TL-2500 TL arasındaysa 1.500 TL,

2500 TL’nin üzerindeyse 1.750 TL nakit promosyon ödeniyor.

1750 TL’ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve banka şubeleri aracılığı ile yapılabiliyor.

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibariyle banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanıyor ve tek bir promosyon ödemesi yapılıyor. Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılıyor ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınıyor.

Siz de maaşınızı Yapı Kredi’den alıyorsanız üç yıl boyunca kalma sözü vererek veya Yapı Kredili değilseniz maaşınızı bu bankaya taşıyarak promosyon desteğinden yararlanabilirsiniz.