Gündem

Okulda korkunç olay: Bıçaklarla saldırdılar! Yaralılar var

Afyonkarahisar’da bir okulda öğrenciler arasında kavga çıktı ve kavganın nedeni yan bakma olarak belirtildi. Çıkan kavgada yaralı öğrenci olduğu belirtildi ve ihbar edilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı öğrenciyi hastaneye kaldırdı ve lisenin yanındaki ortaokuldaki öğrenciler büyük panik yaşadı.

YAN BAKMA MESELESİNDEN KAVGA

Olay, kent merkezi Sümer Mahallesi’ndeki Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okulda öğrenim gören ve tamamı yabancı uyruklu öğrencilerden oluşan 2 grup öğlen yemeği arasında dışarı çıktı. Sami Çirtçi Ortaokulu’nun arka sokağında karşılaşan iki grup arasında yan bakma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

YARALILAR VAR

Söz konusu tartışma kavga dönüştü ve grup üyeleri birbirine bıçaklarla saldırdığı iddia edildi. Bu kavgada bir kişi sırtından bıçaklandı. Bir kişi de darp sonucu yaralandı. Kavganın ardından diğer grup üyeleri de olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Kavga sonrası ihbar üzerine çok sayıda polis olay yerine sevk edilirken, bölgeye gelen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri olaya karışan M.A.A.J. (16), A.J.M.A. (24), M.A.K.N. (17), M.A.A.A. (17) ve M.A.A.J. (14) isimli şüphelileri gözaltına aldı. Ekipler soruşturma kapsamında şüphelileri Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.