Gündem

İçişleri Bakanlığı müjdeli haberi resmen duyurdu! Milyonlarca kişiyi ilgilendiren flaş gelişme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu açıklamalarında müjdeli haberi verdi ve Türkiye’de 181 terörist kaldığını 40 yıla yakın bir zamandır Siirt’te ilk kez terörist olmadığını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Başakşehir İlçe Danışma Meclis Toplantısına katıldı ve burada bir konuşma yaptı. Bakan Soylu Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmasında gündeme ve 2023 seçimlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

BAKAN SOYLU MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Bakan Soylu burada yaptığı açıklamalarında “Türkiye’de 181 terörist var dedim değil mi? 40 yıla yakın bir zamandır Siirt’te ilk kez terörist yok. Hiçbir noktasında. Mesele sadece teröristi tasfiye etmek değil onu etkisiz hale getirmek değil, 15 gün önce Hakkâri’deydim yine birçok programlar için gittim.” ifadelerini kullandı.

“19 EVLADIMIZ TIPI KAZANDI”

Ayrıca Bakan Soylu açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Yine bir Cuma vaktiydi ve camiden çıktıktan sonra her zaman selamlaştığım esnaflarla bir selamlaşmak istedim. Otururum sohbet ederim hal hatır sorarım genel durumu öğrenirim üzerime düşen bir şey varsa onu gerçekleştirmeye çalışır oradan aynı sizin yaptığınız gibi başka bir esnafa geçerim. Geçerken bir kızımız geldi ben üniversiteyi kazandım dedi. Nereyi kazandın? dedim. Gururlu bir şekilde ben tıp fakültesini kazandım dedi. Döndüm valimize sordum bu yıl tıp fakültesini kazanan çok mudur dedim. 2016’da hiç yok 2017’de hiç yok 2018’de hiç yok ne zaman terörün gölgesi kalktı 2019’da 1 2020’de 4 bu yıl 19 evladımızı tıpı kazandı”