Kültür-sanat

Sadakatsiz 34. Bölüm fragmanı izleyenlerin ağzını açık bıraktı! Sadakatsiz 34. Bölüm fragmanı izle! Kazadan kurtulan adam meğer..

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz geçtiğimiz haftalarda yeni sezona başladı. İzleyenlerin ekrana kilitlenmesine neden olan Sadakatsiz yeni bölüm, yeni oyuncuları da beraberinde getirdi. Sadakatsiz 34. Bölüm fragmanı kısa bir süre önce yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Derin’in söylediği bir söz izleyenleri şoke etti.

Sadakatsiz yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Asya ve Ali İstanbul’da yeni bir hayat kurdu. Tekirdağ’da arkadaşının düğününe katılan Asya yolda trafik kazası geçirir. Kazada aracı takla atan bir adama yardım eden ve hatta hayatını kurtaran Asya yeni bir sürece başlıyor.

Sadakatsiz 34. Bölüm fragmanında kazadan kurtulan ancak hafızasını kaybeden adamın kimliğini Derin izleyenlere açıklıyor.

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanında Asya’nın evini izleyen Derin, kazada hafızasını kaybeden adamı görüyor. Adamı görünce “Ayaz” demesi, adamla Derin arasında bir tanışıklık olduğunu gösteriyor.

Sadakatsiz yeni bölüm 14 Ekim Perşembe 20.00’de ekranlara gelecek!

Sadakatsiz 34. Bölüm fragmanı izle!