İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel Alımı

Son dakika! Sağlık Bakanlığı farklı kadrolarda personel alım ilanı yayımladı! 5 gün içinde başvuru yapmanız gerekiyor

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Sağlık Bakanlığının bir ilanı yayımlandı. Bu ilanda farklı kadrolarda 15 Ekim’e kadar personel alımı yapılacağı belirtildi. Söz konusu ilanda şu ifadelere yer verildi:

İLANIN AÇIKLAMASI

“Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın ek 2 nci maddesine göre, aşağıda belirtilen kameraman pozisyonu için mesleki uygulamalı sınav, diğer pozisyonlar için ise sözlü sınav ile sözleşmeli personel alınacaktır.”

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda 1 kameraman, 1 grafiker, 1 programcı ve 2 büro personeli alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR VE DETAYLAR

Başvuru şartları, başvuru için istenen belgeler, sınav konuları, sınav tarihi, sınav yeri ve diğer hususlara ilişkin bilgiler, https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ve https://yhgm.saglik.gov.tr web adresinde yayımlanacağı belirtildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Adaylar, başvurularını dijital ortamda 11 Ekim 2021- 15 Ekim 2021 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Sağlık Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapabilecektir. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlanın detayları için TIKLAYIN