Gündem

Son dakika: Bazı illerde tam kapanma ve aşısızlara ek tedbir! Kritik gün, kritik saat açıklandı

Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilecek. Bu toplantıda fahiş fiyatlarla mücadele ve yüz yüze eğitim gibi önemli konuların masaya yatırılması bekleniyor ve aşı çalışmalarındaki son durum da ele alınacak..

MASAYA GELECEK KONULAR

Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek olan kritik kabine toplantısında vaka sayıları, aşı çalışmaları, yüz yüze eğitim ve okulların son durumu gibi önemli konular masaya yatırılacak. Toplantıda fahiş fiyatlarla mücadele konusunda atılacak adımların da değerlendirilmesi bekleniyor.

BUGÜN TOPLANIYOR

Koronavirüs kısıtlamaları, tam kapanma, yüz yüze eğitim, vaka sayıları, fahiş fiyatlar hakkında milyonlarca vatandaş tarafından kabine toplantısı bekleniyordu. Bu toplantı bugün yapılacak.

AŞISIZLARA EK TEDBİR

Saat 15’te başlayacak olan kabine toplantısında koronavirüs rakamları ele alınacak. Yeni vaka sayılarındaki artış sonrasında aşısızlara ek tedbirler gelir mi sorusu yanıtını bulacak.

Toplantıda Bakan Fahrettin Koca bir sunum yapacak. 30 bin bandında seyreden vaka sayıları değerlendirilecek. Aşısızlara yönelik ek tedbir alınıp alınmayacağı masada olacak. Yüz yüze Eğitim de Kabinenin gündeminde olacak. Son duruma ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’de bir sunum yapacak. Olası ek tedbirler gözden geçirilecek.