İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Polisevinde daimi olarak vardiya sistemiyle çalışabilecek işçiler alınacak! Başvurular devam ediyor!

İŞKUR Açık İş İlanları üzerinden polisevi iş ilanı yayımlandı. Yayımlanan son iş ilanına göre Polisevi bünyesinde daimi olarak vardiya sistemiyle çalışabilecek işçiler alınacak. Başvuruların devam ettiği personel alımında adaylardan KPSS puan şartının da aranmayacağı açıklandı.

Başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı kamu iş ilanında adayların belirtilen şartları taşıması gerekiyor. En az ilkokul mezunu adayların başvurabileceği Polis Evi Müdürlüğü’nde son başvurular 15 Ekim tarihinde alınacak. Peki, polis evi iş ilanı için başvuru şartları neler?

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

İŞKUR üzerinden Aydın Polisevine yapılacak olan alımlar Cuma günü sona erecek. 3 Pide Usta Yardımcısı alınacak. Kamu iş ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekiyor. Şartları taşıyan adaylar, haberin sonundaki link üzerinden başvuru ekranına ulaşabilir.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İLAN BAŞVURU DETAYLARI

1- Kurumumuzca işe başvuruda bulunan kişilere yapılacak her türlü duyuru, kurumumuza ait http://www.aydin.pol.tr web sayfasında yapılacaktır.

2- Başvuru listesinde yer alan adayların 19.10.2021 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen belgeleri kurumumuza mutlak suretle teslim etmeleri gerekmektedir. İŞKUR’a müracaat edip istenilen evrakları tam olarak teslim etmeyenler haklarından vazgeçmiş sayılacak olup Noter Çekilişine ve Mülakata alınmayacaktır.

3- Başvuru sayısının talep edilen sayının 4 katını aşması durumunda Noter Çekilişi 20.10.2021 tarihinde saat 14.00’ da Aydın 1.Noterliğince Aydın Polisevi Şube Müdürlüğümüz restoran salonunda yapılacaktır.

4- Noter çekilişi sonrası belirlenen asil ve yedek adayların listesi ve mülakat tarih ve saatleri  http://www.aydin.pol.tr kurumumuz web sayfasında yayınlanarak adaylara tebliğ niteliğinde sayılacak olup ayrıca tebligat yapılamayacaktır.

İşe alınacak kişilerin 19.10.2021 tarihinde kurumumuza teslim etmesi gereken belgeler;

En az ilköğretim mezunu olduğuna dair eğitim durumunu gösterir belge.

Adli Sicil Kaydı Belgesi.

Kalfalık Belgesi.

SGK Hizmet Dökümü (Deneyim tespiti için)

 Genel Şartlar;

İlanın son başvuru tarihinden önce istenilen belge ve deneyimlere sahip olmak gerekmektedir.

Alınacak personel devlet memuru olmayıp, belirsiz süreli işçi statüsünde çalışacaktır. Mevcut yasalar dâhilinde devlet memurluğuna veya devlet kadrolarındaki işçi statüsüne geçişi de söz konusu değildir.

Personellerin çalışma saatleri idaremizce vardiya esasına göre belirlenmektedir.

Mülakatı kazanan adayların işe alım aşamasında Emniyet Müdürlüğümüzce yapılacak güvenlik soruşturmasında sakıncalı durumunun bulunmaması şartı aranacaktır.

Sözlü ve Uygulamalı sınavı kazanan adaylar sağlık problemi olmadığını aile hekiminden sağlık raporu ile belgelemek zorundadır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN