İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

3 bin TL maaşla İŞKUR paketleme işi! Başvurular nasıl yapılacak? İŞKUR evde paketleme işi başvuru formu 2021

İŞKUR pandemi döneminde vatandaşlara çeşitli alanlarda iş ilanlarını ulaştırmaya devam ediyor. Özellikle ev hanımlarına ve pandemi döneminde evden çalışmak zorunda kalanlar için İŞKUR evde paketleme işi araştırmaları da hız kazandı. Peki, 3 bin TL maaşla İŞKUR paketleme işi başvuruları nasıl yapılacak?

Ev hanımlarının ev ekonomisine katkıda bulunması amacıyla İŞKUR üzerinden tel toka, yumurta, nikah şekeri, sabun, poşet paketleme gibi çeşitli paketleme iş ilanları veriliyor. Bu iş ilanları sayesinde firmalar işlerini tamamlarken, ev hanımları da pandemi döneminde evden para kazanabiliyor.

Sadece ev hanımlarına değil, aynı zamanda salgın sebebiyle evden çıkamayanlar için de paketleme iş ilanları sunuluyor. Aylık 2.500 TL – 3 bin TL maaşla çalışmak isteyenler için İŞKUR paketleme işi veriyor.

İŞKUR evde paketleme işi için başvurular firmalar tarafından belirli dönemlerde verildiği beliriliyor. İŞKUR paketleme işi yapmak isteyenler, bölgelerindeki en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıt öncesi ise İŞKUR evde paketleme işi başvuru formu 2021 doldurmaları gerekiyor.

Sisteme kayıt olanların bilgileri ve eğitim sertifika bilgileri meslek danışmaları tarafından kayıt ediliyor. Kişiden cep telefonu ve iletişim bilgileri alındıktan sonra sisteme aktarılacak. Sisteme uygun İŞKUr evde paketleme işi düştüğü zaman kişilere İŞKUR üzerinden SMS gönderilecek. Kişiler SMS sonrasında işi kabul etmeleri durumunda çalıştıkları kadar para kazanabilecek.

İŞKUR PAKETLEME İŞİ

Evde paketleme işleri dışında firmaların verdiği paketleme iş ilanları da bulunuyor. Bunun için İŞKUR’a kayıt olduktan sonra Açık İş İlanları üzerinden paketleme yazdıktan sonra çeşitli şehirlerde bulunan İŞKUR paketleme iş başvurusu yapabilir, sizler de kazanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

9 Yorum

  1. Evde paketleme işi için ne gerekli sertifika olmasımı laxim

  2. Kocaeli darıca da yaşıyorum çeyizim için ihtiyaçlarım için bu işe gerçekten çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim çok mutlu olurum gerçekten kiminin duası kimin parasi sizlere çok dua ederim geri dönüş sağlarsanız beni çok mutlu edersiniz 05314516324