Kültür-sanat

Demet Akalın ayrıldı! Gelinim Mutfakta sunucusu değişiyor! Gelinim Mutfakta yeni sunucu kim olacak? İşte cevabı!

Kanla d ekranlarının gündüz kuşağında yayınlanan ve pek çok kişinin de beğenerek takip ettiği Gelinim Mutfakta yarışma programında yeniden sunucu değişikliğine gidileceği iddia edildi. Geçtiğimiz sezonun başında Onur Büyüktopçu ile başlayan program, yeni yılda Seda Sayan ile ekranlara gelmiş, bu sezon ise Demet Akalınla başlayan programda yeni bir sunucu değişikliği yapılacağı duyuruldu.

4 gelin ve kayınvalidenin altınları kapmak için kıyasıya mücadele ettiği Gelinim Mutfakta yeni sunucu kim olacak? Sorusu, magazin gündeminin en çok araştırılan konuları arasında yerini aldı.

SUNUCU DEĞİŞİKLİĞİ YAPILIYOR

Gelinlerin gününün yemeğini yaparak diğer kayınvalidelerden yüksek puan alma çabası izleyenleri ekranlara kilitliyor. Hafta içi her gün yayınlanan programla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Gelinim Mutfakta sunucusu değişiyor. Peki, son olarak Demet Akalın’ın sunduğu Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim olacak?

Gelinim Mutfakta Demet Akalın ayrılacağına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü. 4 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan yarışmada Demet Akalın’ın ayrılacağı ve yerine Songül Karlı’nın getirileceği tahmin ediliyor. Konuyla ilgili Kanal D ve yapım şirketi henüz bir açıklama yapılmadı.

“BEN DİSİPLİNLİ BİR KADINIM”

2.Sayfa isimli magazin programına konuk olan eski sunucu Fatih Ürek, Demet Akalın’ın Gelinim Mutfak’ta yarışmasının sunuculuğunu bıraktığını duyurmuş Demet Akalın ise, “Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Çünkü ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben’i alın Songül Karlı’yı alın dedim” açıklamasında bulundu.

Ünlü şarkıcı açıklamasının devamında ise, “Fatih bile geri alabilir. En çok o yakışıyor zaten. Kimseyi de işinden etmedim. Kim çalışmak istiyorsa buyursun çalışsın dedim. Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın üç gününe çıkarıldı. Kaç yaşına geldik, hala böyle çirkin çirkin şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez. Bana Gülben yazdı 3 gün önce, ‘Emin misin?’ diye. Fatih çok iyi biliyor, orasını burasını kaşımasın” dedi.