Ekonomi

2.500 TL ve üzeri emekli maaş alanlar için az önce duyuruldu!

Emekli maaşı alanları yakınan ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Kuveyt Türk yaptığı açıklamasında 2.500 TL ve üzeri emekli maaş alanlar için promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu.

Maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan emeklilere yeni avantaj sunuldu. Maaşını taşıyanlara 1.000 TL’ye yakın geri ödemesiz promosyon ödemesi yapılacak.

SGK emekli maaşı, Emekli Sandığı, SGK ve Bağ-KUR emekli maaşlarını Kuveyt Türk’e taşıyanlar kazanacak. Yapılan açıklamaya göre:

1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 750 TL

1.500 TL ve 2.500 TL arasında maaş alanlara 875 TL

2.500 TL ve üzeri maaş alanlara ise 1.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Banka aynı zamanda yaptığı açıklamasında 7/24 Kuveyt Türk ATM’leri ve diğer tüm banka ATM’lerinden kolayca ulaşım yapabileceklerini duyurdu.

20 TL KAZANDIRIYOR

Kuveyt Türk, resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında Sağlam Kartları ile yılsonuna kadar yapacakları ilk 100 TL’lik alışverişlerde 20 Tl altın puan kazanacaklarını belirtti. İşte o açıklama:

“Kuveyt Türk, emekli maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan müşterilerine birçok avantaj sunuyor. Müşteriler, katılım finans prensiplerine uygun olarak 1.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanırken, ortak ATM’lerden ayda 2 kez masrafsız para çekebiliyor. Ayrıca müşteriler sağlık ve eğitim harcamalarında vade farksız beş taksit imkânı sunan Sağlam Kartları ile yılsonuna kadar yapacakları ilk 100 TL ve üzeri market alışverişlerinde 20 TL Altın Puan kazanıyor”