Gündem

İstanbul’da korkunç olay! Çok sayıda ekip sevk edildi: Feci şekilde can verdi

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Beykoz mevkiinde korkunç bir kaza oldu. Konu ile ilgili olarak kaza beton blok yüklü İSKİ’ye ait kamyon, otomobilin üstüne devrilmesi ile meydana geldi. Beton mikserinin devrildiği otomobilin sürücüsü 21 yaşındaki Ozman Baran Öz sıkıştığı yerde hayatını kaybederken, Kutlay T. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ

Kaza, 11.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu, Beykoz mevkii Yavuz Sultan Selim Köprüsü istikametinde meydana geldi. Kutlay T.’nin kullandığı beton blok yüklü İSKİ’ye ait kamyonun iddiaya göre sol ön tekerleği patladı. Kutlay T.’nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, aynı yönde giden Ozman Baran Öz’ün kullandığı (21) otomobilin üstüne devrildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın hemen ardından haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken ekipler kamyonu uzun uğraşların ardından otomobilin üzerinden kaldırdı.

Hurdaya dönen otomobilden çıkarılan Ozman Baran Öz’ün yaşamını yitirdiği tespit edilirken Öz’ün cenazesi morga kaldırıldı. Kamyon şoförü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaza nedeniyle köprü istikametinde bir süre yoğunluk oluştu. Trafik tek şeritten sağlandı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.