Kültür-sanat

Yargı dizisinde şoke eden ayrılık! Sadece 4 hafta dayanabildi! Yeni adresi belli oldu!

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizileri arasında olan yargı dizisi ile ilgili şoke eden bir detay yakalandı. Yayınlandığı günden itibaren izleyenlerin dikkatini çeken Yargı dizisi hem konusu hem de oyuncuları ile birlikte beğeni toplamaya devam ediyor.

Önümüzdeki Pazar günü 5. Bölümü yayınlanacak olan Yargı dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Diziden Özay Özgüler’in ayrılması herkesi şaşırttı. Dizideki serüveni kısa süren Özay Özgüler, Ozan karakteri ile ekranlara gelmişti.

Reytinglerde tüm zamanların en büyük başarısını yakalayan Yargı dizisi büyük bir beğeni ile takip ediliyor. Heyecanın kısa bir süre bile dinmediği Yargı dizisinde Özay Özgüler’in vedası izleyenler tarafından çok konuşuldu.

Bir yandan da bugün yayınlanan Yargı 5. Bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Fragmanda katilin kim olduğu sorusuna cevap verilecek mi? Dizinin yeni bölüm fragmanında Ceylin ve Ilgaz, katil için yeni bir tuzak kuruyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Dizideki performansı ile herkesi kendisine hayran bırakan Özay Özgüler’in Yargı dizisinden ayrılır ayrılmaz yeni adresi belli oldu. Geniş bir kemsin yakından tanıdığı isim şimdi Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Sana Söz isimli dizide boy gösterecek.