Genel

Canlı yayında anlattıkları tüm Türkiye’yi şoke etti! “Karım, kardeşim dediği 3 adamla yattı!”

FOX TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudum Olsun programında tüm Türkiye’yi şoke eden bir olay yaşandı. Programda canlı yayında, Mustafa Önal, eşinin kendisini “Yeğenim, amcam ve kardeşim” diye tanıttığı 3 adamla 3,5 ay boyunca aldattığını iddia etti. Olaya ilişkin detaylar haberimizde..

Hafta içi her gün ekrana gelen programda dün ilginç anlat yaşandı. Canlı yayına çıkan Mustafa Önal, eşinin kendisini 3 adamla evinde aldattığını söyledi. Önal, canlı yayına çıkınca eşi yasemin Hanım’a seslendi.

Önal, eşinin 3,5 ay boyunca “Üvey kardeşim ve amcam” diye tanıttığı kişileri eve aldığını söyleyerek, “’Ben kardeşimi çok özledim onunla yatmak istiyorum’ deyip onun yanında yattı. Kardeşi, polis verdiği ifadesinde Yasemin’in Trabzon’da imam nikahlı olarak biriyle yaşadığını söylemiş. 7 sene ekmeğimi yedi, ona da ihanet etti. Bir an evvel yüzleşmek ve temize çıkmayı istiyorum” dedi.

BAŞINA BİR ŞEY GELMESİNDEN KORKUYORUM

Yasemin Hanım’ın fotoğraflarını ekrana verdiklerini ancak konuya ilişkin herhangi bir ihbar gelmediğini söyleyen programın sunucusu Fulya Öztürk, “”Başına bir şey gelmesinden korkuyorum” dedi.