Gündem

Koronavirüs salgınında herkesi korkutan gelişme! Daha önce hiçbir şekilde görülmemişti: Ortaya çıktı

Meksika’da bir hastada koronavirüs hem Delta hem de Mu mutasyonu tespit edildi. Konu ile ilgili olarak koronavirüs ve mutasyonları ile mücadele devam ederken Meksika’dan korkutan bir haber geldi. Ülkenin Hidalgo eyaletinde bir kişide koronavirüsün hem Delta hem de Mu mutasyonu tespit edildi.

Meksika Epidemiyolojik Referans ve Tanı Enstitüsü tarafından yapılan farklı analizler sonucunda ortaya çıkan çift mutasyon vakası Hidalgo Valisi Omar Fayad tarafından da doğrulandı.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Bu konu hakkında Vali Fayad sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Fayad açıklamalarında “Meksika’da şu ana kadar eşi benzeri görülmemiş” ifadelerine yer verdi.

Bunun yanı sıra Vali Hidalgo Eyaleti Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü Meksika Ofisi’nin Covid-19 sorumlusu Jean-Marc Gabastou’nun koordineli olarak derin epidemiyolojik araştırmalar üzerinde çalışmaya başladıklarını vurguladı.

Bir Yorum

  1. Ya şu okulları kapatın nolursunus sınıflarda vaka sayıları çok yükseldi herkes ikiker ikişer oturuyo. Okuları kapatmanız için ölmemizmi lazım ya