DünyaGenelGündem

Koronavirüs salgınını tahmin etmişlerdi! 2022 yılı için çok daha kötüsü bekleniyor! Ünlü isimler 2022 kehanetlerini açıkladı

Koronavirüs salgını için yaptıkları tahminlerle Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen ünlü astrologlar Öner Döşer ve Dinçer Güner, Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın sunduğu Fatih Altaylı ile Tek Tek programına katıldı. Güner ve Döşer, dünyanın 2022 haritasına bakarak yeni tahminlerini de açıkladılar. Yapılan tahminlere göre, 2022 senesi büyük çapta bir ekonomik buhran ve kıtlık yılı olacak.

Koronavirüs salgınının dünyayı etkisi altına alacağını ön gören astrologlar bu sefer de ekonomi konusundaki korkutan tahminleriyle bir kez daha gündeme geldi. Ekonomik krizin kapıda olduğunu ifade eden Döşer, “Çalıştığım astroloji haritalarından 1929 Büyük Buhranını aratmayacak dünya çapında ekonomik bir krize doğru sürüklendiğimizi söyleyebilirim. Bunu 2022’de anlayacağız ama esas zorluk 2023-2024’te olacak” dedi.

TÜM DÜNYAYI BEKLİYOR

“2022 ekonomik bir buhran senesi olacak” diyen Dinçer Güner de “Ayrıca 2001, 2002 ve 2003’te yaşadıklarımızın aynısı olacak. Ama sonra toparlanma olacak. Tüm dünyada gıdaya ulaşmada zorluk yaşanacak” şeklinde konuştu.

Güner kehanete ilişkin detayları da paylaştı:

“2022 senesinde ABD’de ve Çin dahil bir çok ülke büyük ekonomik buhran yaşayacak. ABD’de Kasım 2021’den itibaren 6 ay boyunca ABD Başkanı Joe Biden ile ilgili sırlar ortaya çıkacak, sağlık sorunları başlayacak ve çok sıkıntılı bir dönem yaşanacak.”