Ekonomi

PTT, kimliği ile başvuran herkese en az 1.250 TL destek veriyor!

PTT ihtiyaç sahibi ailelere destek vermeye devam ediyor. Kefilsiz, şartsız başvuranlara anında verilen desteklere ilişkin açıklama yapıldı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar artık PTT’ye başvuruyor. PTT yapılan başvuruda en az 1.250 TL kredi verileceği duyuruldu.

PTT nakit ihtiyacı olanlar için önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada nakit ihtiyacı için en az 1.250 TL kredi çeken bir kişi aylık olarak 58 TL geri ödeme yapacak.

PTT açıklamasında, konuya ilişkin, “Nakit ihtiyaçlarınız için, %2,59’dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 30 bin TL’ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz” ifadesini kullandı.

PTT KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT kredi başvurusunda bulunmak isteyenler direkt olarak şubeye gidebilir. T.C. kimlik kartları ile yapılacak olan başvuruların anında onaylanması durumunda hesaba miktar hemen geçmektedir.

YAŞ SINIRI VAR

PTT tarafından yapılan açıklamada kredi çekmek isteyenlerin unutmaması gereken durumların başında yaş sınırı olduğu belirtiliyor. Bankanın yaptığı açıklamaya göre üst yaş sınırı 80 olarak belirtiliyor. Buna göre 75 yaşında olan bir kişi en fazla 5 yıl vadeli kredi çekebilecek.